Віктор Павлик відреагував на заяву сина про припинення боротьби з раком: “Тато поруч”

21-річний Павло Павлік на своїй особистій сторінці в Facebook розповів, що він прийняв рішення припинити курси хіміотерапії, так як більше не бачить в них сенсу.

21-річний Павло Павлік написав щирий і проникливий пост про те, що він прийняв не просте рішення припинити дворічну боротьбу з саркомою — раком кісток.

За словами хлопця, він не бачить сенсу продовжувати хіміотерапію, оскільки його стан тільки погіршується. За останній місяць у хлопця повністю перестала функціонувати права рука і почали відмовляти ноги — зараз він пересувається тільки на інвалідному візку.

Не змін не прокоментувати таке одкровення власного сина і його знаменитий батько Віктор Павлик. Співак важко переживав новину про страшну хворобу сина, він неодноразово звертався до своїх шанувальників і всіх небайдужих із проханням допомогти в лікуванні.

Зараз же Віктор вирішив висловити свої емоції широкому загалу вельми стримано і лаконічно, проте, що по-справжньому твориться в душі у чоловіка можна тільки здогадуватися.

У своєму особистому блозі в мережі Instagram Павлик поділився фотознімком Павла з військового параду з Дня незалежності України — після школи хлопець вступив до Академії Служби безпеки України, тому був удостоєний честі брати участь у святковому параді.

https://www.instagram.com/p/CBr-XhmHi4z/

Фото сина Павлик підписав коротко: “Павло. Тато поруч. Тато любить”.

Павло є молодшим сином співака. Хлопчик народився у третьому шлюбі Віктора Франковича з танцівницею на ім’я Лариса.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.