(ВІДЕО) Дочка Пугачової і Галкіна Ліза показала, як вона дефілює на показі мод

Шестирічна донька Примадонни і шоумена знову продемонструвала свої таланти.

Максим Галкін продовжує дивувати мережу талантами своїх дітей. Практично всі підписники його особистого блога знають, що шоумен не тільки талановитий комік і пародист, а й зразковий батько, який щодня придумує своїм дітям нові ігри та розваги. Підсумками такого дозвілля з шестирічними Гаррі і Лізою Галкін ділиться з підписниками.

Так у своєму Instagram Галкін показав, як вони з донькою влаштували в пральні власного будинку в Підмосков’ї справжній показ мод. Дівчинка, як на подіумі, продемонструвала кілька улюблених нарядів.

Спочатку вона пройшлася в джинсах, легкій білій сорочці і додала в якості родзинки вінок на голову. Потім Ліза продемонструвала наряд в стилі японської принцеси — довга сукня з узором. Ще один свій образ дівчинка назвала “маленьким чорним платтям по-сільському”. Завершився показ мод смугастим костюмом, в якому Ліза, за її словами, вирушила б на дискотеку.

Потрапив у відео і Гаррі. Хлопчик жартівливо пробігав повз камеру, танцюючи і сміючись. Шанувальників цієї зіркової сім’ї потішив відеоролик, тому вони залишили безліч компліментів знаменитому батька і його діткам:

“Ну дуже мила дівчинка, а яке шикарне волосся”;

“Якою ж красунею вона стане, коли виросте”;

“Лапуля, милашка! Така світла і дивовижна дівчинка! Зірочка!!” — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.