(ВІДЕО) “Це любов”: щасливі Алла Пугачова і Максим Галкін щиро співають разом про свої почуття

Спільний трек Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна став справжнім гімном їхньої любові.

Історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна з самого початку була буквально просякнута різними чутками і домислами. В першу чергу через різницю у віці між коханими — Примадонна старше пародиста на 27 років.

Однак подружжя доводять, що справжня любов здатна подолати всіх заздрісників і пліткарів. Галкін і Пугачова ніколи не розповідали відверто історію свого кохання з усіма подробицями. Однак, журналістам вдалося з’ясувати, що перші почуття між ними почали з’являтися ще в 2005 році.

Алла Пугачова и Максим Галкін з дітьми
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

У 2011-му вони зіграли довгоочікуване весілля, а вже через два роки виконали свою головну мрію — стали батьками. Двійнятам Лізі і Гаррі допомогла з’явитися на світ сурогатна мати, цього факту ні співачка, ні телеведучий ніколи не приховували і не заперечували.

Сьогодні двійнятам вже шість років. Батьки регулярно хвастаються у своїх соціальних мережах досягненнями дітей. Разом з мамою і татом Ліза і Гаррі практично щодня влаштовують різні ігри і придумують незвичайні розваги.

Шанувальники бачать, що любов Максима та Алли з кожним роком стає все міцнішою. Разом з цим стають яскравішими і старі хіти, які пара співала кілька років тому, на початку своїх відносин.

Один з найулюбленіших треків шанувальників творчості Алли є її пісня “Это любовь”, яку вона виконує разом з чоловіком. Сам мотив і текст пісні досить простий, але від цього композиція стає по-своєму незвичайною.

Через багато років пісня не втрачає своєї актуальності — сьогодні відео її живого виконання набрало вже майже вісім мільйонів переглядів.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.