Олена Кравець відверто розповіла про свої плани на виборах мера Києва

Актриса студії "Квартал-95" спростувала чутки про те, що вона збирається балотуватися на посаду глави столиці України.

Після того, як президентом України став гуморист і актор “Кварталу-95” Володимир Зеленський, а деякі його колеги по цеху отримали депутатські мандати, українці почали пильно стежити за рештою учасників студії.

У ЗМІ регулярно з’являються чутки, про те, що у велику політику планують піти найближчі соратники Зеленського, наприклад Євген Кошовий. Однак, “лисий з Кварталу” спростував всі ці здогади, і відверто зізнався, що добре себе почуває і на своєму місці — на сцені.

Ще однією “жертвою” політичний пліток стала колега Кошового Олена Кравець. Не дивлячись на те, що актриса “Кварталу” ніколи не говорила про політику, і зовсім уникала цієї теми навіть у соціальних мережах, в пресі почали з’являтися новини про те, що вона планує балотуватися на пост мера Києва.

Сама ж Кравець довго мовчала стосовно цієї теми, але все ж вирішила різко висловитися у своєму особистому блозі в мережі Instagram. Гумористка написала короткий пост, в якому відповіла на всі питання.

За словами Олени, вона не збирається ні на які вибори, а політика їй нецікава і зовсім.

“Хлопці!) Давайте відразу і по справі. Я нікуди не збираюся. Ні в які мери, міністри і ось це ось все ..) Політика мені не цікава. Крапка.” — написала Кравець.

Шанувальники артистки підтримали її в коментарях:

  • “Рідкісне поєднання розуму і краси”;
  • “Леночка, ти супер. Ти хороший політик в “Кварталі 95”;
  • “Прекрасна Олена з правильними думками!” — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.