(ВІДЕО) Справжня любов: Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов співають про свої почуття

Ніжне і чуттєве виконання пісні "Я буду всегда с тобой на шоу "Дві зірки".

Пара Сергія Жигунова та Анастасії Заворотнюк була однією з найулюбленіших серед фанатів серіалів нульових. Багато телеглядачів мріяли, щоб їхня екранна любов вийшла за рамки сценарію і тривала в реальному житті — настільки добре і гармонійно актори виглядали разом навіть в рамках роботи.

Історія Анастасії і Сергія почалася на майданчику “Моєї прекрасної няні” — вже культового комедійного серіалу про кохання начальника-вдівця і няні його трьох дітей. Проста в спілкуванні і смішна няня Віка стала справжнім кумиром для мільйонів.

Відносини Жигунова і Заворотнюк почалися в 2006 році. Актор навіть пішов від своєї дружини Віри Новікової, з якою він прожив у шлюбі 22 роки, заради нової коханої.

Багато друзів артиста розповідали, що саме в період відносин з Анастасією Сергій був по-справжньому щасливий, він буквально світився від почуттів і емоцій, які переповнювали його. Пара часто проводила час на його дачі. А після розставання, Сергій навіть продав цей будинок, щоб нічого не нагадувало про нещасливе кохання.

Сергей Жигунов и Анастасия Заворотнюк
Сергій Жигунов і Анастасія Заворотнюк

Не дивлячись на всі почуття і підтримку фанатів, пара пробула разом всього два роки. У 2008-му вони оголосили про розрив, так і не прокоментувавши остаточно всіх причин свого рішення.

Багато шанувальників досі вважають їх ідеальною парою і з ностальгією переглядають серіал “Моя прекрасна няня”, а також інші відео, які залишилися з тих часів.

Наприклад, виконання Сергія і Анастасії пісні “Я завжди буду з тобою” на телешоу “Дві зірки”.

Через 14 років це відео до сих пір збирає позитивні і теплі коментарі:

  • “Чому ж вони розлучилися? Видно ж що була любов, щастя … Куди пішла їхня любов …. Настя, борись, будь ласка!!!”;
  • “Пощастило Жигунову обіймати таку красотку. Неймовірна красуня, шкода, що розійшлися”;
  • “Яка пара, шкода що вони розлучилися. 😔😔😔 він її дійсно любив, і думаю, що до сих пір її любить. Він весь світиться від любові.”

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.