Винуватець смертельного ДТП Михайло Єфремов хоче усиновити дітей загиблого Сергія Захарова

Адвокат актора Ельман Пашев розповів про стан Єфремова.

Актор Михайло Єфремов, з вини якого сталася смертельна ДТП, все ще перебуває під слідством. Увечері 8 червня п’яний артист сів за кермо свого автомобіля, не впоравшись з керуванням у нетверезому вигляді, він врізався в “Ладу”, водій якої загинув через кілька годин після події в лікарні від численних травм і внутрішньої кровотечі, яку лікарі не змогли зупинити .

На даному етапі Єфремов знаходиться під домашнім арештом на час слідства. Як зізнався сам актор у своєму єдиному зверненні після трагедії, він готовий понести своє покарання сповна.

Адвокат артиста Ельман Пашев розповів під час інтерв’ю на “Ехо Москви”, що Михайло не просто приймає своє покарання, він збирається максимально допомагати дітям загиблого Сергія Захарова. Він навіть готовий усиновити його синів, щоб забезпечити їм гідне життя.

Відомо, що Сергій Захаров був двічі одружений, а на момент смерті проживав з цивільною дружиною. Від шлюбів у чоловіка народилися два сина, також у Захарова залишилися онуки.

За словами адвоката, Єфремов готовий повністю забезпечувати сім’ю загиблого. Він припустив, що суд швидше за все встановить компенсацію родині потерпілого в розмірі від мільйона до півтора мільйона рублів, однак це лише його припущення. Також Пашев додав, що актор хотів, щоб його помістили на час слідства в СІЗО.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.