У Михайла Єфремова стався серцевий напад: адвокат актора повідомив всі деталі

Адвокат Єфремова Ельман Пашаєв повідомив ЗМІ, що в ніч на 25 червня актор пережив серцевий напад.

За актором Михайлом Єфремовим, який став винуватцем смертельного ДТП 8 червня, зараз особливо пильно спостерігають ЗМІ. Журналісти буквально ночують під під’їздом актора і не дають проходу його рідним і близьким.

Однак, сім’я артиста не дає ніяких коментарів і відмовляється виходити на зв’язок. До Михайла часто навідуються його діти, але в квартиру, в якій Єфремов знаходиться під домашнім арештом на час слідства, вони заходять через чорний вхід.

Єдина, з ким вдалося поспілкуватися журналістам — домашня помічниця актора. Вона дала кілька коментарів з балкона, і розповіла, що Єфремов дуже переживає і йому часто викликають швидку, так як його стан постійно погіршується.

Офіційно зі ЗМІ на період слідства спілкується особистий адвокат артиста Ельман Пашаєв. Саме він повідомляє важливі новини або подробиці справи Єфремова.

Так, Пашаєв розповів, що в ніч на 25 червня Михайло Єфремов переніс серцевий напад. Однак, актор відмовився від швидкої допомоги, яку йому збиралися викликати рідні. Як стало відомо, погіршення здоров’я Єфремова збіглося з датою річниці смерті його матері, актриси Алли Покровської, яка пішла з життя 25 червня в минулому році.

Михаил Ефремов с мамой Аллой Борисовной
Михайло Єфремов з мамою Аллою Борисівною

Сам же Михайло згадував її в своєму єдиному зверненні до громадськості після трагедії. “Добре, що мама моя цього не бачила”, — сказав тоді Єфремов.

Крім того, Михаил відмовився відвідати могилу матері. Як написало видання “Московський комсомолець”, він не наважився просити слідчого відпустити його на могилу до близької людини. Адвокат Єфремова вважає такий вчинок артиста самобичуванням, оскільки той перебуває в досить пригніченому стані.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.