«… відмовлявся від звання« Заслуженого »в інших країнах»: Потап прокоментував отриману нагороду

Потапу присвоїли звання «Заслуженого артиста України». Нагороду Олексій присвячує усім колегам і фанатам.

Раніше ми писали, що Президент України Володимир Зеленський нагородив деяких артистів державними званнями. Олексій Потапенко став Заслуженим артистом України.

Сам Потап приємно здивувався нагороді. На сторінці MOZGI Entertainment в Фейсбуці повідомляється:

«Я приємно здивований. Завжди відчував змішані почуття до державних звань, навіть говорив, що відмовлюся від «Народного» і відмовлявся від звання «Заслуженого» в інших країнах, разом з пропозицією виступати за них на міжнародних конкурсах. Але отримати звання «Заслуженого Артиста України», мені, людині читавшій реп на сценах усього світу – неймовірно, престижно і почесно! Присвячую цю нагороду всім колегам, які надихали мене на творчість, і всім фанам, в чиїх серцях мої пісні відгукувалися! Сам себе буду називати «Заслуженим хіп-хопером». This is for the Culture! », – прокоментував Потап.

Алексей Потапенко
Олексій Потапенко

Публіка по-різному реагує на те, що відбувається. Одні вважають, що Олексій не заслуговує такого звання. Інші переконують, що потрібно було дати «Народного»:

«Щиро вважаю, що звання незаслужено довго йшло до свого власника !! Льоші вже давно народного потрібно дати !!! », – пишуть у мережі.

Крім шанувальників, Потапа привітала й екс-дружина Ірина Горова,  яка написала: «Oleksii Potapenko дуже тобою пишаємося !!!».

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.