Не Таюне. Справжня кохана Олега Віннніка: кому співак присвятив пісню “Ніно”

Артист відверто розповів, що пісня "Ніно" написана для реальної дівчини, яка стала важливою особистістю в його житті.

Олег Винник за кілька років став справжнім феноменом успіху на українській естраді. Напевно, жоден артист ще не злітав так швидко і не закохував в себе так багато прихильниць. Цікаво, що його популярність не остигає, а з кожним роком армія фанаток стає тільки більше.

Зрозуміло, що слава має і зворотну сторону медалі — шанувальниці всіляко прагнуть дізнатися всі деталі про улюбленого виконавця. Їх цікавлять не тільки його пісні, а й особисте життя, яке, до речі, Винник ретельно приховує і не дає ніяких коментар стосовно своєї сім’ї.

Але все ж в одному інтерв’ю загадковий співак розсекретив “героїню” одного зі своїх хітів — “Ніно”.

Як розповів Олег, ця пісня присвячена справжній дівчині на ім’я Ніна. Вона не грузинка, хоча теж приїхала з далекого краю. За словами співака, це його дуже близька подруга, чия доля дала йому йому щось таке, що дозволило йому витягнути з себе ці слова і скласти їх в пісню.

Спочатку вірші були написані на честь дня народження Ніни, трохи пізніше Олег їх удосконалив і поклав на музику. Хоча він зізнався, що зробити це було не так то й просто, і він перепробував 6-7 мелодій, поки не знайшов ту саму, в ритм якої сьогодні підспівують мільйони.

Цікаво, що журналісти відвідували рідне село Винника на Черкащині і дізналися там нові деталі щодо Ніни, які сам виконавець приховав в інтерв’ю. Як розповіли його односельці, Ніна була першою шкільною любов’ю Олега, якій він так і не наважився зізнатися в почуттях, і тільки через багато років вилив їх у пісню.

Якщо вірити розповідям друзів і сусідів Винника з дитинства, то Ніна зараз працює в місцевому магазинчику продавщицею і не особливо хоче давати коментарі пресі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.