У мережу потрапили рідкісні кадри з весілля Андрія Макаревича і його молодої дружини

В кінці 2019 року лідер групи "Машина часу" таємно одружився на дівчині, яка на 30 років молодша за музиканта.

На початку 2020 го року 66-річний музикант і співак Андрій Макаревич зізнався, що таємно одружився в четвертий раз. Його обраницею стала журналістка Ейнат Кляйн, яка на 30 років молодша за артиста.

Дівчина довгий час жила і працювала в Києві, тут вона закінчила факультет журналістики в Київському національному університеті. Після закінчення навчання Ейнат емігрувала до Ізраїлю, де відкрила свою туристичну фірму. З Макаревичем вона познайомилася в одній із подорожей.

Зблизило подружжя ще одне хобі — вони обидва люблять хороше і смачне вино. Дружина Макаревича навіть відкрила міні-виноробню, в якій продає елітні вина. Цікаво, що емблему для нової компанії дружини намалював безпосередньо сам Макаревич.

Лідер групи “Машина часу” не збирався афішувати свій новий шлюб, він випадково проговорився під час інтерв’ю на “Радіо Свобода”. Коли артист згадав свою дружину, журналіст наголосив, що ніхто не чув про його новий шлюб. На що сам Макаревич відповів: “Ось і слава богу”.

Не дивлячись на те, що вся церемонія була таємницею і на неї не запрошували журналістів, все ж побачити ексклюзивне фото з торжества вдалося.

Кадр со свадьбы Андрея Макаревича и Эйнат Кляйн
Кадр з весілля Андрія Макаревича і Ейнат Кляйн

Музикант розповів, що організацією всього свята займалася його молода дружина. Дівчина хотіла, щоб все було красиво і по-єврейськи. Нагадаємо, що сам Андрій Макаревич є членом громадської ради Російського єврейського конгресу.

На весіллі подружжя було всього 40 чоловік, все торжество відбувалося в Яффі — найдавнішому районі Тель-Авіва.

“Я переконався, що одружився на перфекціоністці, яка доводить до ідеалу все, за що береться”, — зазначив Макаревич.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.