Дочка Лорак, Пугачової, Заворотнюк та інші дітки, які “заткнули за пояс ” відомих батьків: “Талановиті”

Добре б дожити до моменту, коли почуття гордості та радості за дітей перевище шкалу почуття гордості за себе - це стандартна думка не тільки для зіркових батьків, але й для звичайних.

У цьому матеріалі ми розповімо про зіркових дітей, які б’ють всі рекорди геніальності.

1 Ліза Галкіна

 ""

Дочка Алли Пугачової і Максима Галкіна – Ліза. Якщо перша дочка Алли – Кріста Орбакайте – ніколи не була супер талановитою, то з другої дочкою Аллі Борисівні пощастило. Христина шипіла, як змія, поки навчилася співати, Єлизавета ж з юних років – грає на музичних інструментах, гарно читає вірші і бере високі ноти, про що редакція Однієї хвилини завжди з радістю розповідає. Ми часто пишемо про Лізу Галкіну.

2 Анна Заворотнюк

 ""

Дочка онкохворий Анастасії Заворотнюк – Ганна – красива дівчина. Ще до того, як мама потрапила з раком в лікарню, Аня зайнялася бізнесом. Навіть Настя Заворотнюк писала про це соцмережах, щоб підтримати донечку. Першу важливу справу Анни Заворотнюк – магазин одягу. Правда, коли Анастасії Заворотнюк поставили діагноз рак, старша дочка була змушена на час відійти від справ, але це також заслуговує на повагу.

3 Дочка Ані Лорак – Софія

 ""

Дочка співачки Ані Лорак і бізнесмена Мурата зростає справжньою красунею. Після розлучення і гонінь в Україні Ані Лорак (Кароліна Куєк) переїхала в РФ, де її дочка Софія вчиться в елітній школі. Дівчинка – гарна учениця, більш того, вона проявляє успіх у вивченні іноземних мов. Зоряна мама пишається успіхами свого малятка.

4 Варвара Кошова

 ""

Варава – дочка Євгенія Кошового. Красива і розумна дівчинка, яка вже стала зіркою в Мережі. Вона схожа на відомого лисого з Кварталу 95 тільки душею, зовнішність дівчинки витончена. Варвара добре співає і вже брала участь в українських талант-шоу. Батьки підтримували її, але не проштовхували.

5 Діана Дика

 ""

Дочка Лілії Ребрик та Андрія Дикого – Діана – теж розумниця. Перша дівчинка ведучої та танцюриста прекрасно танцює, талант їй передався від зоряного тата, вона підкорює танцювальний Олімп з 3 років, бере участь в різних конкурсах.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.