“Белый самолет”: Могилевська випустила нову пісню

Українська співачка порадувала шанувальників новою музичною композицією, і розповіла про її символічне значення.

На сторінці виконавиці в Інстаграм з’явився пост, в якому вона показала новий стиль – коротке волосся блонд. Таке перевтілення кардинально змінило імідж Могилевської, і здивувало її шанувальників. У коментарях маса позитивних відгуків: “Дуже рада за Вас, біла смуга – це винагорода”, “Вам так пасує, ви така інша” і так далі.

Могилевская выпустила новую песню и покрасилась в блонд
Могилевская выпустила новую песню и покрасилась в блонд

Біла смуга, білий літак, біле волосся

Однак на новому іміджі зміни не закінчилися, адже блонд – це лише маленька частина глобальної системи. В цей же день українська співачка представила свою нову композицію “Білий літак”.

Саме тому Наталя вважає – зараз в її житті сприятливий період, який вимагає рішучих кроків. Сама Наталя прокоментувала новий образ так: “Скажіть, з ким траплялося псіхануть, підстригти або пофарбувати волосся в часи змін? Так, це експериментальний образ. Не буду приховувати, в моєму житті відбулися серйозні зміни. Але я вірю, що настала біла смуга “, – написала вона.

Як можна побачити під постом, зміни пішли тільки на користь. І нова пісня також сподобалася фанатам. Прослухати й завантажити її вже можна на офіційних майданчиках.

Артистка також відзначила, що це не межа її змін, і вона ще буде дивувати своїх шанувальників.
Відзначимо, Наталія Могилевська – народна артистка України. Свій перший авторський збірник вона випустила в 1997 році, а вже через 7 років отримала своє звання “народної”. За більш ніж два десятки років на сцені вона випустила 10 альбомів з піснями, багато з яких стали справжніми хітами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.