Такого ви не бачили: Олег Винник на НСК “Олімпійський ” концертом відзначить свій день народження в незвичайному форматі

Використовую технології AR і VR, і доповнивши це все технологією віртуальної реальності, дасть можливість кожному взяти участь в цій унікальній програмі.

31 липня цього року Олег Винник дає концерт на НСК “Олімпійський”, використовуючи незвичайний формат. Ці концертом артист відзначає свій день народження. Це масштабне високотехнологічне шоу, на якому передбачається 100 000 глядачів.

Будуть полюбилися всім пісні Олега Винника, також ефект присутності.

Кожна людина, яка захоче взяти участь на цьому концерті – матиме таку можливість.

Використовую технології AR і VR, і доповнивши це все технологією віртуальної реальності, дасть можливість кожному взяти участь в цій унікальній програмі. Будь-хто може побувати на live-концерті співака і побачити різноманітність анімованих цифрових об’єктів в 3D на протязі всього шоу.

 ""

Родзинкою концерту стане величезний аватар Олега Винника, який поцілує всіх гостей шоу.

У цьому шоу, все продумано. Шанувальники зможуть побувати в гримерці артиста і зробити спільну фотографію з Олегом Винником. Хто хоче може подарувати квіти йому.

 ""

Для того, щоб взяти участь на концерті Олега Винника на НСК “Олімпійський”, досить мати мобільний телефон, планшет або комп’ютер. Доступ забезпечується через AR / VR.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.