Такого ви не бачили: Олег Винник на НСК “Олімпійський ” концертом відзначить свій день народження в незвичайному форматі

Використовую технології AR і VR, і доповнивши це все технологією віртуальної реальності, дасть можливість кожному взяти участь в цій унікальній програмі.

31 липня цього року Олег Винник дає концерт на НСК “Олімпійський”, використовуючи незвичайний формат. Ці концертом артист відзначає свій день народження. Це масштабне високотехнологічне шоу, на якому передбачається 100 000 глядачів.

Будуть полюбилися всім пісні Олега Винника, також ефект присутності.

Кожна людина, яка захоче взяти участь на цьому концерті – матиме таку можливість.

Використовую технології AR і VR, і доповнивши це все технологією віртуальної реальності, дасть можливість кожному взяти участь в цій унікальній програмі. Будь-хто може побувати на live-концерті співака і побачити різноманітність анімованих цифрових об’єктів в 3D на протязі всього шоу.

 ""

Родзинкою концерту стане величезний аватар Олега Винника, який поцілує всіх гостей шоу.

У цьому шоу, все продумано. Шанувальники зможуть побувати в гримерці артиста і зробити спільну фотографію з Олегом Винником. Хто хоче може подарувати квіти йому.

 ""

Для того, щоб взяти участь на концерті Олега Винника на НСК “Олімпійський”, досить мати мобільний телефон, планшет або комп’ютер. Доступ забезпечується через AR / VR.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.