Похорон зірок: Буйнов, Пугачова, Заворотнюк та інші, кого ховали заживо

Ніхто не застрахований від хвороб або нещасних випадків. Іноді в таких неприємних ситуаціях знаходяться і знаменитості, але через загострену увагу до їхніх персон ЗМІ або шанувальники помилково "ховають" своїх кумирів, породжуючи неправдиві чутки. Читайте про зірок шоу-бізнесу, яким, на щастя, приписали неправдиву смерть.

Олександр Буйнов

Александр Буйнов
Олександр Буйнов

У червні 2020 року російський співак Олександр Буйнов зробив несподіваний пост у своєму особистому блозі в соціальних мережах. Він поділився публікацією одного зі ЗМІ, яке написало про похорон артиста. Журналісти “поховали” Олександра, назвавши причину смерті — тривала, але безуспішна боротьба з онкологією.

Сам же артист висміяв таку “новину”, відразу показавши фотографію з дружніх посиденьок у Алли Пугачової. “Відзначимо воскресіння у Юдашкіна”, — саркастично підписав знімок Буйнов. До слова, артист дійсно боровся з раком, але повністю переміг його ще в 2011 році.

Алла Пугачова

Алла Пугачева
Алла Пугачова

Близьку подругу Олександра Буйнова теж ховали заживо, і навіть не один раз. Вперше неприємний інцидент трапився в 2016 році, російські авторитетні ЗМІ тоді написали про смерть Примадонни, посилаючись на траурну фотографію, якою поділився її чоловік Максим Галкін в соціальних мережах. Однак це все виявилося непорозумінням.

Другий раз чутки про похорон Алли Борисівни з’явилися в 2019 році. Співачка опублікувала у своєму особистому блозі траурне зображення свічки на чорному тлі і підписала: “Прощай, Алла”. Однак цей пост був призначений подрузі Пугачової бізнес-леді Аллі Вербер.

Борис Моїсеєв

Борис Моисеев
Борис Моїсеєв

Чутки про смерть співака Бориса Моїсеєва почали з’являтися з кінця 2019 року. Артист переніс важкий інсульт, після якого практично не з’являвся на публіці і не давав концерти.

У ЗМІ почала з’являтися інформація про те, що Моїсеєв перестав впізнавати своїх близьких і не може самостійно пересуватися. А потім журналісти і зовсім поховали виконавця. Однак сам Борис вийшов на зв’язок і зізнався, що почуває він себе досить добре, і його ображають подібні новини про свою “смерть”.

Дмитро Дюжев

Дмитрий Дюжев
Дмитро Дюжев

Зірку серіалу “Бригада” Дмитра Дюжева поховав у 2017 році хтось із шанувальників. Невідомий змінив біографію актора у віртуальній енциклопедії “Вікіпедія”, позначивши дату смерті.

Однак інцидент швидко вирішили і неправдиву інформацію швидко прибрали з сайту.

Анастасія Заворотнюк

Анастасия Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

До персони Анастасії Заворотнюк зараз прикута особлива увага. У 2019 громадськість вразила новина про серйозну хворобу актриси — їй поставили діагноз пухлина головного мозку. З тих пір актриса не з’являлася ні в ЗМІ, ні в соціальних мережах, а її оточення відмовляється від будь-яких коментарів щодо стану артистки.

Відсутність офіційних заяв оточення Заворотнюк дало волю фантазіям журналістів і вони кілька разів “ховали” актрису, проте, на щастя, ці чутки завжди спростовувалися.

Дима Білан

Дима Билан
Дима Білан

У 2017 році один сайт, на якому продавалася косметика, вирішив “поховати” співака Діму Білана заради піару. Таким чином вони вирішили підвищити відвідуваність на своєму ресурсі, тим самим привернути покупців.

Сам співак прийшов в лють від такої новини і почав погрожувати сайту судом. Тоді фейкові журналісти вибачилися перед артистом і спростували всі чутки про смерть Білана.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.