Фреймут поділилася з українцями пікантною правдою про вагу

Цифри завжди і всім цікаві. Особливо якщо мова йде про вагу тих, хто кожен день в телевізорі.

Ось і популярна українська телеведуча і журналістка Ольга Фреймут нарешті вирішила порадувати фоловерів відвертою інформацією – розповісти про вагу. Цю інформацію вона опублікувала на своєму офіційному профілі в соціальній мережі Instagram .

Скільки важить Ольга Фреймут?

Фреймут поділилася з українцями пікантною правдою про вагу
Фреймут поділилася з українцями пікантною правдою про вагу

Днями телеведуча опублікувала фотографію, в коментарях під якою поставили досить некоректне і навіть відверте запитання – скільки ви важите? Фреймут не стала нічого приховувати, і написала правду – 53 кілограми. І це при тому, що її зріст становить 169 сантиметрів.

Відзначимо, Ольга Фреймут – одна з найзнаменитіших телеведучих в Україні. Вона – той самий “Ревізор”, адже саме з Фреймут почалася ця програма.

Звичайно, перебуваючи кожен день перед камерами і фотоапаратами, запускати себе ніяк не можна. Тому Оля намагається тримати себе в формі. У неї це чудово виходить навіть після народження трьох дітей.

На телебаченні Ольга Фреймут вже понад два десятки років, і весь цей час шанувальники знають її яскравою, цікавою і стрункою.

Раніше в одному з інтерв’ю вона розповіла, що їй шкода свого часу на приготування складних страв, тому вона любить просту їжу – овочі, фрукти, каші і так далі. На думку багатьох, саме такий раціон – секрет її ідеальних форм.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.