Зірка “Величного століття ” показав любов всього свого життя

Бурак Озчівіт зіграв роль Малкочоглу Балі-бея в культовому турецькому серіалі "Величне століття".

Практично з перших серій з його участю на нього задивилися тисячі фанаток. Однак серце турецького актора і манекенника (фотомоделі) вже зайняте. Ще більше популярності чоловікові принесла картина “Корольок – пташка співоча”, який також знімали в Туреччині. Днями Бурак Озчівіт показав свою дружину журналістам і шанувальникам.

Дружина зірки Величного Століття

Фахріє Евджен
Фахріє Евджен

Дружину Бурака Озчівіта звуть Фахрійе, вона, як і її чоловік, родом з Туреччини. У шлюбі з Бураком вона з 2017 року, а відносини тривали ще 4 роки до цього. І у них вже є спільна дитина – однорічний син.

Дуже цікаво, що дружина актора Фахріє Евджен грала його кохану в серіалі “Корольок – пташка співоча “.

Фахріє Евджен і Бурак Озчівіт разом грали в серіалі "Корольок - пташка співоча"

Фахріє Евджен і Бурак Озчівіт разом грали в серіалі “Корольок – пташка співоча”Роман з телеекранів швидко перейшов в реальне життя.

І ось 29 червня 2020 у пари була третя річниця одруження – шкіряне весілля. До цього дня в інстаграмі з’явилася публікація: “Любов – це все”. Так підписала фото дружина зірки “Величного століття “.

"Любов - це все"
“Любов – це все”

У коментарях прихильники бажали своїм кумирам всього щонайкращого: «Наречена божественна!», «Які ви гарні тут, неймовірно!», «Ваші очі світяться любов’ю і ніжністю», «Фахрі – найкрасивіша наречена», – писали користувачі.

Однак публікація знімків дружини дуже засмутила прихильниць Бурака, адже багато хто вірив в те, що його серце вільне.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.