Кароль, Лорак, Лобода: сценічні образи, які не покажеш дітям

Ані Лорак, Тіна Кароль і Світлана Лобода - зірки, чиє ім'я практично не сходить з вуст шанувальників. І не тільки через їх вокальну творчість.

Обговорити знаменитостей змушують ще і деякі їх відверті образи, з якими вони сміливо виходять на сцену. Так, бувають і такі образи, які буде потім соромно показати дітям. Ми зробили огляд на найсміливіших виступів артисток.

Тіна Кароль

Тіна Кароль дивує фанатів відвертими знімками
Тіна Кароль дивує фанатів відвертими знімками

27 червня українська виконавиця вперше після карантину провела сольний концерт в Одесі. Здивувати змогла сміливими позами, чуттєвими рухами і нарядами. Протягом усього концерту змінювалося кілька образів Тіни. Було все – від білого шовкового плаття до чоловічої сорочки. Так, Кароль вийшла на сцену тільки в чоловічій сорочці! Саме тому шоу було цікавим, і навіть трохи інтимним.

Ані Лорак

Ані Лорак показала відео з виступу в яскравому образі
Ані Лорак показала відео з виступу в яскравому образі

Ця російська виконавиця також не виключає методи розкутості для того, щоб заманити шанувальників. Поки що на час карантину вона скасувала всі концерти, але в одному з недавніх інтерв’ю поділилася – без сцени відчуває себе погано. Тепер її майданчик для реалізації себе на час епідемії – Інстаграм. Там вона ділиться і архівами, і новими знімками. Нещодавно знаменитість опублікувала пікантний ролик, який зняли на шоу “Дива “. Під час свого виступу Ані Лорак вийшла на сцену в прозорому костюмі.

LOBODA

Лобода на концерті в піджаку з відкритим декольте
Лобода на концерті в піджаку з відкритим декольте

Світлана – просто королева епатажу. Вона любить дивувати зухвалими образами. Цього разу після прем’єри SuperStarShow знаменитість опублікувала в своєму Інстаграм кадри, де вона на сцені в піджаку з голими грудьми. Відверте декольте і гарячі танці зробили виступ незабутнім і по-справжньому спекотним.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.