Син Михайла Єфремова Микита зізнався, що відвідує психолога після смертельного ДТП

Микита Єфремов зізнався, що дуже пишається своїм прізвищем, але не хоче від нього залежати.

32-річний актор Микита Єфремов зважився на відверте інтерв’ю, в якому розкрив всі свої почуття і відчуття після пережитої трагедії в сім’ї. 8 червня його батько сів п’яним за кермо і став винуватцем смертельного ДТП в Москві.

Микита довгий час не виходив на зв’язок з громадськістю або ЗМІ. Вперше він звернувся до всіх у своєму особистому блозі через дев’ять днів після аварії. Молодий актор висловив свої співчуття родині загиблого Сергія Захарова та побажав мужності всім, кого торкнулася ця трагедія. Він також звернувся до батька: “Тато, я дуже тебе люблю”, — написав Єфремов молодший.

Снимок с Instagram Никиты Ефремова
Знімок з Instagram Микити Єфремова

Через місяць після ДТП за участю батька Микита зізнався, що пережити цю ситуацію йому допомагають група підтримки, а також регулярна робота з психологом. Актор підкреслив, що, не дивлячись ні на що, він з величезною повагою ставиться до таланту свого тата і поважає його за професіоналізм на сцені театру і в кадрі.

Микита підкреслив, що йому подобається, як працює його батько на майданчику. За словами сина, Михайло Єфремов вміє бути одночасно легким і професійним. Він жартує і веселить колег, але в той же час вміє моментально зібратися і зіграти навіть найважчу роль. Таким же бути на роботі прагне і Микита.

Єфремов молодший зізнався, що в його житті був період, коли він міг неабияк випити, бо вважав, що алкоголь допомагає йому розслабитися. Однак швидко зрозумів, що це не так. Зараз Микита веде повністю здоровий спосіб життя.

Микита Єфремов зустрічається з ведучою “Орел і решка. Шопінг” Марією Іваковою. Він активно знімається в кіно і працює над собою. Він також підкреслив, що пишається своїм прізвищем, хоча воно зобов’язує викладатися сповна перед глядачами.

Никита Ефремов и Мария Ивакова
Микита Єфремов і Марія Івакова

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.