Сім років коми дочки і різниця у віці 36 років: історія любові Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського

Пара познайомилася 24 роки тому. Весь цей час подружжя живе душа в душу, не дивлячись на всі життєві випробування.

Історія кохання телеведучої та актриси Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського схожа на сценарій мелодрами, який легко б могли зняти десь в Голлівуді.

Андрій Кончаловський старше Юлії на 36 років. До моменту зустрічі з нею режисер встиг 4 рази одружитися і обзавестися 5 дітьми. Однак жодна жінка так і не змогла подарувати йому те відчуття щасливого сімейного життя, як це вийшло у Висоцької.

Майбутнє подружжя зустрілося в ліфті в Сочі. Кончаловський з великим інтересом розглядав дівчину, яка спускалася з ним на перший поверх, а пізніше дізнався, в якому номері вона оселилася. Досвідчений в романтичних справах режисер зателефонував Юлії і запросив на обід, однак та відмовилася, посилаючись на те, що вона вже встигла поїсти.

Вже через кілька хвилин Андрій сам піднявся в номер до дівчини і сказав, що якщо вона не голодна, то нехай піде з ним і просто посидить поруч. Завзятість чоловіка завоювала Юлію і вона піднялася в номер до Кончаловського, де і провела ніч.

Юлия Высоцкая и Андрей Кончаловский в период знакомства
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський в період знайомства

Режисер запросив дівчину на два дні в Стамбул, куди він летів у справах. За ці пару діб Юлія закохалася по вуха. Однак навіть не розраховувала, що змогла зачепити відомого і затребуваного режисера.

Одного разу в комуналці в Мінську, де вона жила, пролунав дзвінок — дзвонив Андрій. До цього вони досить довго не спілкувалися і закохана дівчина навіть не очікувала почути голос Кончаловського.

Виявляється, він і до цього кілька разів набирав її номер, але Висоцька була за містом, тому так і не змогла підійти до телефону. Андрій повідомив, що вислав їй візу в Англію і чекає її там. Юлія, не замислюючись, звільнилася з мінського театру, в якому служила, і поїхала до коханого.

Висоцька погодилася на роль коханки, але незабаром дізналася про свою вагітність. Тоді Кончаловський усвідомив, що Висоцька є його ідеалом і зробив їй пропозицію руки і серця.

Юлія народила Андрію двох дітей — дочку Машу і сина Петра. Але все їхнє життя поділилася на “до і після” в один фатальний день в 2013 році.

Тоді машина, в якій їхало подружжя з дітьми потрапила в страшну аварію на дорогах Франції. Їхня донька отримала важку черепно-мозкову травму. Лікарі екстрено ввели дівчинку в стан медикаментозної коми, щоб врятувати їй життя.

Марія Кончаловская вже 7 років знаходиться в комі, проте її батьки продовжують боротися за життя і здоров’я дочки. За їхніми словами, вилікувати і поставити Машу на ноги — їхня головна мета.

Юлия Высоцкая и Андрей Кончаловский с детьми
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський з дітьми

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.