Багатодітну матір хочуть позбавити батьківських прав за похід на концерт Кіркорова в кредит

Мама восьми дітей з Новосибірська взяла кредит для того, щоб купити квиток на концерт улюбленого виконавця.

Король російської естради Філіп Кіркоров, напевно, навіть не здогадується, як він міг вплинути на долю багатодітної сім’я з Новосибірська.

Жінка на ім’я Надія виховує сама вісьмох дітей, проте відомо, що її позбавили батьківських по відношенню одного зі старших дітей. Сім’я проживає в двох маленьких кімнатах в поганих умовах.

Не дивлячись на такий стан своїх дітей, багатодітна мати займається тим, що потурає своїм примхам, і навіть не соромиться на оформляти на своє імена різні кредити для цього.

Старші доньки жінки поскаржилися в соціальні служби на те, що їхня мама взяла гроші в банку для того, щоб відвідати на концерт Філіпа Кіркорова. Але жінка не обмежилася одним лише квитком на виступ, Надія замовила виготовлення дорогого іменного торта для короля естради, пояснюючи це тим, що все життя є його фанаткою.

Зараз у жінки величезні заборгованості по кредитах і виплат комунальних послуг. Старші діти вирішили звернутися до органів опіки, щоб допомогти в цій ситуації молодшим братам і сестрам, які продовжують тулитися в двох маленьких кімнатах разом з мамою в поганих умовах.

«Вона не вміє поводитися з грошима. У неї багато кредитних карток. Але витрачає вона тільки на себе. Наведу приклад: років чотири тому в Новосибірськ приїжджав Філіп Кіркоров. Так мама взяла кредит, щоб піти на його концерт і зробити йому подарунок — величезний торт. Я чула, як вона хвалилася цим. Він, бачте, її кумир. У неї малюки голодні, а вона по концертам ходить, Філіпа годує! Це взагалі нормально?!» — обурюється одна з дочок.

Сама Надія запевняє, що потрапила на концерт улюбленого співака абсолютно безкоштовно, а кредити вона брала, щоб прогодувати і одягнути дітей.

Кумир багатодітних матерів Філіп Кіркоров дану ситуацію ніяк не прокоментував.

Слева: женщина и торт; справа: дети Надежды
Зліва: жінка і торт; справа: діти Надії

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.