Чорна смуга для шлюбів: Прилучний, Асмус, Гагаріна, Джиган (подробиці розлучень)

Минуло трохи більше половини 2020 року, а світ вітчизняного шоу-бізнесу вже поповнився розлученнями.

Ми зібрали короткий гайд з розлучень знаменитостей в цьому році. Хто розлучався, і чому не вдалося зберегти шлюб – читайте далі.

Павло Прилучний і Агата Муценіеце

Павло Прилучний і Агата Муценіеце
Павло Прилучний і Агата Муценіеце

Їх по праву виносимо на перше місце списку, оскільки їх розлучення стало несподіваним і скандальним. Після заяви про те, що вони з Павлом більше не разом, Агата публікувала відео, де в сльозах розповідала що чоловік піднімав на неї руку, кричав, виганяв з дому під час карантину і навіть викинув у вікно її телефон.

Сама Агата неодноразово скаржилася на те, що Павло Прилучний зловживає алкоголем. За її словами, він сильно змінився за останній час, і став більш грубим.

На цей час шлюборозлучний процес триває, подружжя вже не живуть разом. Їх шлюб тривав 8 років, до цього було ще два роки відносин. У пари двоє спільних дітей – син Тимофій і дочка Мія.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков
Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Пара провела 6 спільних років, у них народилася дочка Мія, однак наприкінці січня 2020 року подружжя оголосило про розлучення. Чутки про проблеми в сім’ї з’явилися тоді, коли підписники помітили, що Поліна і Діма відписалися один від одного в Інстаграмі. І вже після повернення з відпустки на Мальдівах пара заявила офіційно – тепер вони екси.

Кристина Асмус і Гарік Харламов

Христина Асмус і Гарік Харламов
Христина Асмус і Гарік Харламов

Найбільш несподіване розлучення цього року, яке на слуху вже кілька тижнів. Після семирічного, здавалося б, щасливого шлюбу, Христина і Гарік вирішили розійтися. Спільна дочка Анастасія залишилася з матір’ю. Навколо них не збиралися плітки про негаразди, навпаки – для багатьох Асмус і Харламов були еталоном.

Джиган і Оксана Самойлова

Джиган і Оксана Самойлова
Джиган і Оксана Самойлова

Цю історію не обговорив тільки ледачий. Історія про те, що у Джигана почалися проблеми з алкоголем і неадекватне ставлення до близьких вже вщухла, але все одно залишила слід на шоу бізі. Після десятирічного шлюбу модель Оксана Самойлова вирішила забрати дітей, і полетіла з ними в Америку, звинувативши Джигана в зрадах.

Зараз шлюборозлучний процес триває, але з’явилася маленька надія – чутки про примирення зірок і їх загальне фото дають підстави вважати, що ситуація стабілізується.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.