(Відео, Фото) Як відпочиває і записує новий альбом на Балі – ALYONA ALYONA

Співачка зізнається, що це найбільша авантюра, яку вона здійснювала в своєму житті.

Співачка Alyona Alyona почала записувати свій новий альбом у спокійному стані на Балі.

Співачка зізнається, що це найбільша авантюра, яку вона здійснювала в своєму житті. Тільки подумати – для запису свого нового альбому, потрібно було полетіти на Балі. Хоча можливо зміна клімату і нові враження вплинуть на її творчий потенціал.

 ""

Alyona Alyona констатує, що коли вона снідає в компанії на Балі, обідає і вечеряє, то вона спілкується і у неї з’являється творча енергія і задумки. Справа в тому, що при спілкуванні виникають теми майбутніх треків і музики. Обстановка сприяє написанню альбомів, які будуть відрізнятися від її колишніх.

 ""

Відео щоденник співачки складатиметься з семи епізодів, в яких будуть переживання, щирі емоції, які вона зазнала в жаркому кліматі острова. Вона так “згоріла” на сонці, що вже відчуває запах шкіри, яка засмагла.

Відео: як проводить час і над чим працює на Балі Alyona Alyona

Режисер Антон Штука, який раніше працював зі співачкою з відеокліпами “Горі” і “Забирай” бере участь у створенні нових відео треків. Оператором виступає Іван Фоміченко.

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.