Такій попі позаздрить Кардашьян: Оля Полякова показала чим багата

Епатажна українська поп-виконавиця змусила своїх підписників заздрити і просто заливатися слиною.

“Королева ночі” Оля Полякова любить дивувати занадто відвертими знімками, тому, здавалося б, уже нічого показувати. Однак поп-діва завжди знайде чим порадувати своїх фанатів. Так і цього разу, коли в Інстаграмі вона засвітила свій накачаний горіх.

Коментатори говорять, що Оля точно не сиділа на карантині, адже виглядає просто блискуче.

Секрет завидного горіха

Суперблондинка практично кожен день публікує в свій Instagram знімки. Публіка давно зрозуміла – Оля точно не буде соромитися себе і свого тіла. Полякова звикла демонструвати себе такою, яка вона є, і не соромиться ніякої критики з боку фоловерів, не боїться навіть хейтерів.
Цього разу суперблондинка показала знімок, який в черговий раз підтверджує – в 36 можна виглядати на 18, головне – працювати над собою.

"Горіх" Олі Полякової почали активно коментувати в соціальній мережі
“Горіх” Олі Полякової почали активно коментувати в соціальній мережі

Тепер їй можна тільки позаздрити. Чарівні форми настільки сподобалися фоловерам, що в коментарях її почали порівнювати з легендарною Кім Кардаш’ян, і писати, що Кім таке навіть не снилося.

Оля Полякова опублікувала відразу кілька знімків з домашнього архіву. На них видно, що співачка загоряє у себе вдома поруч з басейном.

У коментарі до фотографій співачка написала “Пост для залучення лайків! ” і залишила  смайлик.

Підписники обрушили на епатажну поп-діву шквал компліментів, і не стримували себе: “Оль я тебе люблю не за твою попу, а за те, що ти є “, Шикарна фігура “, ” Поставив лайк з усіх акаунтів «, “Бомба ” …

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.