Дорофєєва показала напівголі фото і натякнула на возз’єднання “Время и Стекло “

Українська співачка Надія Дорофєєва, відома шанувальникам як солістка групи "Время и стекло" блиснула стрункою фігурою в прозорій сукні.

Провокативний і досить інтимний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі. І резонанс викликало не тільки фото, але і підпис до нього

“Побачимося наступного тижня”

Зірка в своєму блозі в Інстаграм написала, що коронавірус змінив плани групи. “Наші плани на прощальну пісню, прощальний тур і прощальний концерт змінилися”, – написала DODO в описі до фото.

Надя Дорофєєва показала сідниці
Надя Дорофєєва показала сідниці

На цьому дивування фанів не закінчилися. Українська зірка анонсувала ще і якийсь сюрприз для прихильників колективу. Вона написала багатозначну фразу “побачимося на наступному тижні”. Це, звичайно ж, викликало бурю обговорень і нерозуміння з боку фанатів в коментарях. Більшість фоловерів почали активно висловлювати думку за те, що їхня улюблена група передумала розходитися.

Звісно, підпис б не читали, якби не було такого привабливого і яскравого фото. У ньому Надія позує в чорній прозорій сукні, вміло демонструючи свою струнку фігуру.

Нагадаємо, на початку цього року популярний український гурт “Время и стекло” заявив про те, що вони вирішили розійтися. Причини конкретної не було, просто солісти сказали, що вже досягли своєї межі як дует, і хотіли б попрацювати над сольними проектами. Тоді вони випустили трек “Назавжди-ніколи”, який ознаменував їх розпад, і оголосили про прощальний тур.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.