(ВІДЕО) Микола Басков без зубів покликав актрису Марину Федунків пити горілку

Жартівливе відео співак виклав у свій Instagram на честь потрапляння кліпу з його участю в тренди на майданчику YouTube.

43-річний співак Микола Басков, відомий своїм неповторним голосом і красивою блондинистою шевелюрою, останні кілька років намагається все більше піти від образу короля естради, а стати більш сучасним.

Щоб бути “в тренді” артист знімається в провокаційних кліпах разом з колегами по сцені і ходить на різні сучасні ток-шоу. Наприклад його робота “Ібіца”, записана в дуеті з Філіпом Кіркоровим, викликала чимало протиріч і негативних коментарів від шанувальників кілька років тому.

Все-таки вірним фанатам іноді складно прийняти різкі зміни в образі або стилі творчості свого кумира, проте Басков не зупиняється і все більше намагається залучити до своєї особистості аудиторію молодше. Микола з легкістю включає самоіронію і може посміятися над собою, постати перед шанувальниками в дурнуватому образі або навіть зіграти алкоголіка.

Якщо раніше Басков намагався закріпити за собою звання “короля естради” скандалами з колегами, пишними концертами і виступами на відкритті державних свят, то зараз він доводить, що немає нічого поганого в тому, що можна посміятися над собою і повеселити інших.

Нове відео в особистому блозі співака викликало суперечливі коментарі від підписників. Микола спародіював вірусний ролик, який був популярним деякий час назад. На ньому невідома жінка, у якої були відсутні кілька зубів, бігла і кричала, що біжить пити пиво з улюбленим зятем.

Басков теж “замалював” свої зуби для пародії і покликав пити горілку актрису і співачку Марину Федуньків. Приводом став новий кліп Марини, в якому артист зіграв головну роль.

https://www.instagram.com/p/CCPNMNgH0mb/

Відеоролик Марини та Миколи на пісню “Лавсторі” потрапив в тренди російського YouTube, саме цю подію вирішив “відсвяткувати” Басков.

Шанувальники двояко сприйняли таку “жарт” кумира:

  • “Микола ну навіщо таке знімати? Ви ж порядний чоловік, краще заспівайте нову пісню …”;
  • “І без зубів зараза харизма зашкалює”;
  • “Кліп — супер! Веселий, цкавий — комедія на Оскар з кращими акторами! Браво! Вітаю!” — написали користувачі мережі.

Оцінити кліп і пісню Марини Федуньків разом з Миколою Басковим можете і ви:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.