З Елджея зняли заборону на в’їзд в Україну

Тепер російський репер зможе відвідати Україну для проведення своїх концертів.

Раніше в Службі безпеки України заявили, що вирішили накласти заборону на візити цієї людини на територію країни. Це пов’язано з тим, що він російський виконавець, і для України його концерти “можуть бути небезпечні”. Тепер же відомство переглянуло своє рішення, і змінило умови.

Елджей буде проводити концерти в Україні

Як зазначалося раніше, виконавець запланував ряд концертів, квитки на які були розпродані, а на кордоні його не пустили в державу. Трирічна заборона, яка була накладена на співака через поїздки в Крим не через офіційний державний кордон,  була переглянута. Окружний адміністративний суд Києва дозволив реперу приїжджати в країну, шляхом скасування попередньої ухвали.

Репер відвідає Україну з концертом
Репер відвідає Україну з концертом

Відзначимо, такому рішенню також сприяло те, що ніяких доказів поїздок в Крим у слідства немає. Інформація про візити на півострів надійшла в 2018 році з інсайдерських джерел, але відеозаписів або фотографій надано не було.

Фанати подейкують, що після остаточного завершення карантину зможуть побачити улюбленого виконавця наживо на одному з його концертів. Однак сам Елджей поки ніяких анонсів не давав.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.