Чоловік Каменських Потап раптово заговорив про відносини з колишньою дружиною Горовою

Вже більше року репер Олексій Потапенко офіційно у відносинах з Настею Каменських.

Однак через роки після розлучення з Іриною Горовою пам’ятає її, і іноді згадує в інтерв’ю. В одному з інтерв’ю він зізнався, що не дивлячись на їх минуле, після розлучення вони відмінно ладнають між собою, зберегли довіру і приємне спілкування. Ніхто не тримає ні на кого образи, і навіть підтримуються деякі робочі моменти.

Потап розповів про колишню дружину Іру

У День Конституції України 28 червня 2020 року Олексій Потапенко, більше відомий як репер Потап, був нагороджений Президентом України Володимиром Зеленським званням “Заслуженого артиста України”. У зв’язку з цим артиста запросили на програму “Бізнес Конструктор”, і розпитали про найцікавіше. Окремою темою, яка цікавить публіку, стали його взаємини з екс-дружиною Іриною Горовою.

Потап заговорив про колишню дружину
Потап заговорив про колишню дружину

“У нас є своя градація і дисципліна. Але ми дуже легко до цього ставимося, партнерські відносини для нас важливіше визначень, хто кому підпорядковується. Ми консультуємося один з одним, спілкуємося. Я більше відповідаю за творчо-креативну частину. Ірина Анатоліївна відповідає за фінансову. Ми знаємо території один одного, але наші амбіції не співпадають. Ми дуже поважаємо наші території “, – поділився з журналістами реп-виконавець.

Відзначимо, що пара, яка 15 років була одружена, і має спільну дитину, продовжує спільно працювати. Так, Ірина Горова – співзасновник великого бренду “Mozgi Entertainment”.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.