Дружина Комарова Олександра Кучеренко порадила що подивитися в Україні

Поки Дмитро Комаров подорожує і відкриває незвідані місця світу, дружина продовжує його діяльність, і розповідає що подивитися в Україні.

Днями “Міс Україна 2016 ” і, за сумісництвом, дружина знаменитого мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко з’їздила в справжню перлину Херсонської області. У своєму акаунті в Інстаграм знаменитість поділилася власною підбіркою місць, які варто відвідати кожному. Ці поради як ніколи актуальні в карантин, адже за кордон поки летіти проблематично.

“Україна навиворіт” з Олександрою Кучеренко

Кучеренко поїхала в Херсонську область з прес-туром. Ця поїздка відбулася без чоловіка. Пізніше Кучеренко дала інтерв’ю, де розповіла шанувальникам про свої враження і поради з приводу того, чи варто їхати.

Дружина Комарова Олександра Кучеренко розповіла чому варто подорожувати по Україні
Дружина Комарова Олександра Кучеренко розповіла чому варто подорожувати по Україні

Перше, на чому зробила акцент ведуча і модель – українська пустеля.

“Олешківські піски – найбільший піщаний масив у Європі – мають характер і харизму справжньої пустелі. Пісок днем нагрівається до 75 градусів, а вночі стає холодним. Ми приїхали туди о 7 ранку, і я була здивована, як сильно змінювалася температура з кожною годиною “, – захоплюється телезірка. Олександра також зробила акцент на тому, що ця українська пустеля несе особливу енергетику, і в ній обов’язково потрібно побувати.

Дружина Комарова Олександра Кучеренко показала в Інстаграм свої подорожі по Україні
Дружина Комарова Олександра Кучеренко показала в Інстаграм свої подорожі по Україні

Також позитивне враження справив ледь не найбільший степовий заповідник у Європі “Асканія-Нова ” – найпопулярніший заповідник такого типу в Україні, який входить в різні європейські рейтинги.

Кучеренко також радить українцям і гостям відвідати стародавнє виноробне господарство і косу-острів Джарилгач, який ще називають українськими Мальдивами. Не дивно, адже там кристально-чиста вода, білий гарячий пісок – просто ідеальне місце для відпочинку і релаксу. Особливо підійде для тих, хто збирався цього літа на острови або спекотний курорт, але зі зрозумілих причин не зможе виїхати з країни.

“Тільки в одній Херсонській області зібрано стільки унікальних місць! Що вже говорити про території всієї нашої країни “, – захопилася Міс Україна 2016.

Вона також нагадала всім, що такі історичні та природні чудеса потрібно берегти від пожеж, сміття, вандалізму. Щоб ці локації залишалися комфортними і відкритими для туристів, важливо бути свідомими громадянами.

З журналістами Кучеренко поділилася, що з цього прес-туру привезла чоловікові сувенір – пляшку вина.

“У нас стільки природних і історичних чудес, які потрібно цінувати, берегти, і що головне – розвивати, щоб вони стали туристичними – відкритими і комфортними для всіх людей “, – додала телеведуча.

До слова, це винне господарство – одна з яскравих сторінок в історії виноробства України. Зараз в цьому господарстві є величезні льохи з різними напоями, серед яких безліч колекційних і рідкісних. Деякі датуються 1950 роками.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.