Могилевська відверто зізналася в любові до жінок: Лорак і Білик напружилися

Українська співачка здивувала і порадувала фанатів тим, що скоро вийде її новий трек, присвячений жінкам.

Нещодавно улюблена всіма артистка Наталя Могилевська шокувала шанувальників новим образом – блондинка з короткою стрижкою. Такою тепер бачитимуть її фанати. І свої зміни вона зв’язала з білою смугою в житті. Як зазначила Могилевська, в її житті настала дійсно біла смуга, тому тепер у неї біле волосся, і скоро вийде пісня “Білий літак”.

“Це маніфест для вас, мої улюблені жінки! “

Такими словами Наталя Могилевська анонсувала свою нову пісню. Пост-анонс вона розмістила в своєму Instagram.

Скоро вийде новий хіт зірки "Білий літак"
Скоро вийде новий хіт зірки “Білий літак”

“Моя нова пісня ” Білий літак “- це маніфест для вас, мої улюблені жінки! Ніколи не бійтеся перегорнути сторінку і почати все з чистого аркуша. Вже на цьому тижні прем’єра! “, – мотивувала зірка.

Доповнила своє звернення до шанувальників Наталя Могилевська підбіркою колоритних фотографій, на яких вона в незвичайному світло-блакитному вбранні позує і посміхається.

Судячи з коментарів фоловерів, її нового треку чекають вже давно, і не виключають, що він стане справжнім хітом 2020 року.

Поки точної дати невідомо, проте судячи з того, як часто Могилевська згадує його на своїй сторінці в Інстаграм, є підстави вважати, що насолодитися музикою любителі Могилевської зможуть вже в липні 2020 року. Поки не повідомляється, коли саме Наталя записувала цю пісню – на карантині або до нього.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.