Тіна Кароль “переплюнула” ангела “Victoria ‘s Secret”: струнка і з формами

Тіна Кароль, сама того не усвідомлюючи, взяла участь в змаганні нарядів.

Тренер шоу “Голос Країни ” на телеканалі 1 + 1 любить яскраві і відверті наряди. Звісно, з огляду на її популярність, Тіна нерідко з’являється в кадрі в дорогих брендових нарядах. Шанувальники Тіни Кароль помітили, що іноді ці брендові вбрання краще сидять на Тіні, ніж на моделях компанії, яка їх представляє. Так вийшло і з брендом Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret VS Тіна Кароль

Модель Розі Хантінгтон-Уайтлі проти Тіни Кароль – таке голосування влаштували фанати Тіни на офіційній фан-сторінці. Розі Хантінгтон-Уайтлі була представлена в чорній сукні, яка яскраво виділяє риси грудей. І, як пишуть фоловери, на Тіні цей же наряд виглядає куди краще.

Інстаграм Фантіно
Інстаграм Фантіни

Фото-колаж допоміг порівняти і зробити свої висновки. До слова, ця модель Victoria’s Secret – дружина знаменитого Джейсона Стейтема. Звичайно, вони обидві виглядають чудово і цікаво, однак фігура української красуні більш соковита.

Додамо, Тіна Кароль отримала державну нагороду княгині Ольги від президента України за свою діяльність як артистка.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.