(ВІДЕО) Вагітна Alyosha заспівала разом з сином: і зовнішністю, і голосом в маму

Українська співачка записала з сином відео, в якому натякнула на випуск нової композиції.

Олена Тополя, більш відома під псевдонімом Alyosha, останні кілька днів всіляко натякає на вихід нової пісні. Виконавиця поділилася у своєму особистому блозі фотографією, на якій вона позувала в незвичайному для себе образі — брюнетка з коротким каре.

Тоді Альоша загадково підписала свій знімок: “Приміряла новий образ. Вгадаєте для чого?”. Багато підписників артистки зробили висновок, що вагітна Альоша готує для своїх слухачів прем’єру нової пісні та кліпу на неї.

Через чотири дні після свого фото, співачка опублікувала відео зі старшим сином Романом. У ролику хлопчик разом з мамою голосно співає пісню, точніше невелику частину з неї. Рома мелодійно повторює одне слово: “Аlarm”. Шанувальники його зіркової мами припустили, що саме так буде називатися прем’єрна композиція Альоші, а хлопчик наспівує приспів з неї.

До слова, сама артистка ніяк не відповіла на ці здогадки коментаторів, зате Рома отримав безліч компліментів на адресу своїх вокальних даних. До того ж, багато-хто відзначив, що син дуже сильно схожий на маму і зовні.

  • “Мамина копія”;
  • “Дуже схожий на маму”;
  • “Гарний голос у хлопчика, дзвінкий такий”, — написали користувачі мережі.

Відзначимо, що співачка Альоша з 2013 року перебуває у шлюбі з лідером групи “Антитіла” Тарасом Тополею. Подружжя виховує двох синів — семирічного Романа і п’ятирічного Марка. Навесні 2020-го року стало відомо, що пара стане батьками втретє.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.