“Я, як кіт у маслі”: Дантес привітав Дорофєєву з річницею

Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізу 8 липня 2020 роки відзначає дерев'яне весілля - п'яту річницю.

В честь цього Володимир Дантес привітав Надю Дорофєєву в своєму Інстаграмі. З самого ранку зоряний співак вирішив порадувати свою дружину ніжними поздоровленнями і зворушливими зізнаннями.

“Я, як кіт у маслі останні п’ять років “

Володимир Дантес написав, що днями переглядав старі фото пари і усвідомив, що з роками вони тільки краще.

Володимир з самого ранку опублікував повне ніжності послання до коханої
Володимир з самого ранку опублікував сповнене ніжності послання до коханої

«Але мені здається, що це не заслуга років. А заслуга любові! Я, як кіт у маслі, катаюся всі ці 5 років “, – захопився своєю дружиною артист. Він також додав, що існує думка про те, що дерев’яне весілля – пропуск в більш усвідомлений і ще більш міцний шлюб. І був надзвичайно радий тому , що вони вже пройшли цей етап, і тепер їх шлюб набагато міцніше.

Проілюстрував артист цей пост фотографією своєї коханої. Очевидно, знімок був зроблений на одному з курортів, на яких пара відпочивала.

Варто додати, що Дантес зробив своїй обраниці пропозицію досить незвично – прямо в ефірі радіо. Вона відразу сказала “Так “, і знаменитості незабаром зіграли пишне красиве весілля. В одному з інтерв’ю Дорофєєва поділилася, що ідею «лавандової» весілля вона придумала, коли побачила фотографію сукні в інтернеті.

“Подзвонила мамі в Сімферополь, знаючи, що вона виконає будь-яке прохання. І батьки знайшли поля, де вирощують лаванду, зібрали мені чотири мішки – один власноруч, а три купили. Передавали квіти до Києва автобусами, контрабандою “, – сміється Надя. Співачка також поділилася, що її батько не зміг відвідати цей важливий захід, тому до вівтаря її вів “сценічний тато ” – Олексій Потапенко.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.