Зеленський показав своїх “улюблениць “: Кароль, Білик, Єфросиніна

Президент України Володимир Зеленський нагородив деяких зірок українського шоу-бізу державними нагородами за вагомий внесок за розвиток культури. У число щасливчиків потрапили Ірина Білик, Арсен Мірзоян, Тіна Кароль і Маша Єфросиніна.

Досить багато сучасних зірок української естради останні роки активно трудяться над тим, щоб вивести український контент на новий рівень. За це їх і нагородили.

Почесна нагорода для улюбленців президента: хто і чому її отримав?

Звання “заслуженого артиста” отримав репер Олексій Потапенко, більше відомий як Потап. Він не тільки розвиває себе як митця, але створює і продюсує різних артистів і музичні групи, був суддею на шоу “Голос країни”. Також в число “улюблениць ” Зеленського потрапили Тіна Кароль та Ірина Білик. Кожен з них отримав свою нагороду – орден Княгині Ольги третього ступеня.

Зеленський нагородив кращих артистів України державними медалями
Зеленський нагородив найкращих артистів України державними медалями

Заслуженим артистом України став і Арсен Мірзоян, цей вокаліст відомий виходом у фінал першого сезону “Голос країни ” і численними піснями державною мовою.

Марія Єфросиніна отримала нагороду не тільки за діяльність журналістки і телеведучої, а ще й за те, що вона активно відстоює права жінок. Уже не перший рік вона є волонтером та обличчам реклами проти насильства в сім’ї.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.