Дружина Сергія Лазарєва: проміняв Ані Лорак на майстра манікюру

Сергій Лазарєв засвітив у своєму особистому блозі дівчину-білявку. Фотографії пари були вельми романтичними і зворушливими.

37-річний співак в останні роки не любить поширюватися про своє особисте життя. Відомо, що в 2012 році він розлучився після декількох років роману з телеведучою Лерою Кудрявцевою.

У 2014-му у нього народився син Микита, а ще через п’ять років — дочка Анна. Однак ім’я матері дітей невідомо, сам же Сергій повідомив, що його спадкоємці з’явилися на світ за допомогою сурогатної матері.

Сергей Лазарев с сыном и дочкой
Сергій Лазарєв з сином і донькою

Шанувальники активно приписують загадковому співакові роман з Ані Лорак. Артисти дружать вже багато років і часто проводять час разом. Спільну мову знайшли і їхні діти. Особливо здогади про відносини Ані і Сергія примножилися після того, як вони почали виставляти у своїх особистих блогах однакові фото в один і той же час, з точністю до секунди.

Але теорія про роман виконавців стала під сумніви після того, як Лазарєв опублікував фотографії зі свого відпочинку в Сочі. Поки кордони країн закриті через карантинний режим, артист вирішив поїхати у відпустку до Чорного моря.

На курорт він поїхав в компанії симпатичної блондинки, кількома відео з якою він поділився. Як вдалося дізнатися, супутницю Лазарева звуть Карина Коробкова. Дівчина професійно займається манікюром і має кілька своїх студій і навчальних курсів.

Сам же Сергій ніяк не представив свою подругу і не пояснив, ким вона йому є. Однак, коментатори встигли зробити висновок, що Карина дуже схожа на колишню Лазарева — Леру Кудрявцеву.

  • “Мені одній здається, що супутниця Сергія дуже схожа на Леру Кудрявцеву?”;
  • “Сергій виглядає щасливим, а значить у нього все добре”;
  • “Щастя Їм побажаємо”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.