Шепелев помер? Куди пропав ведучий і чому забув про день народження Фріске

8 липня 2020 року відомій співачці Жанні Фріске могло виповнитися 46 років. Однак її вдівець Дмитро Шепелєв ніяк на нагадав про цю подію, і не вшанував пам'ять.

Є версія, що Шепелєв просто пішов з соціальних мереж, і вирішив розслабитися, сховатися від тиску ЗМІ. Однак фанати переживають – чи не сталося щось серйозне з їхнім кумиром?

Медіа-детокс або трапилося щось страшне?

Відомий телеведучий і шоумен Дмитро Шепелєв, який пережив смерть дружини, зараз практично не з’являється в соціальних мережах. Шанувальники переживають – чи все з ним в порядку?

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Telegram-видання “Тільки нікому …” повідомило, що Шепелєв навіть не вшанував пам’ять дружини, яка померла від раку. Якщо подивитися Інстаграм знаменитості, то можна побачити, що вже майже два місяці він нічого не публікував. Немає і розділу “Історії “, який Дмитро раніше так активно вів.

Остаточно бурю непорозуміння і переживань викликало те, що знаменитість повністю проігнорував День Народження Фріске, яка померла від раку. Шанувальники стверджують – вона не просто його обраниця, а й мати дитини, і це просто неповага до пам’яті Жанни Фріске.

Поки ніякої інформації про те, куди пропав Шепелев – немає. Є припущення, що він на час вирішив піти з соц.мереж, і поїхав кудись за місто. Якби сталося щось серйозне, то в ЗМІ б уже давно повідомили.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.