Переможниця “Холостяка” Даша Ульянова закрутила роман з чоловіком на 20 років старше: як відреагував Макс

Переможниця "Холостяка" Даша Ульянова закрутила роман з дорослим чоловіком. Хоча сама дівчина приховує інформацію про коханого, деякі факти дізнатися вдалося.

З моменту фіналу найромантичнішого шоу України “Холостяк” пройшло вже більше місяця. Пристрасті навколо всіх подій і учасників уже вщухли, і героїні, і сам холостяк, Макс Михайлюк, поступово повернулися до звичного життя без камер, троянд і церемоній.

Як відомо, у головного героя не вийшло побудувати відносини зі своєю обраницею Дашею Ульяновою. Пара розлучилася всього через три тижні після зйомок фінального епізоду. Причиною стала “зрада” Макса — на проекті у нього були інтимні стосунки з однією з учасниць, проте з ким саме, дізнатися так і не вдалося.

Шанувальники шоу все ще сподівалися, що пара може помиритися і знову спробувати побудувати щось серйозне, адже віра в казку, нехай навіть телевізійну, у багатьох залишалася.

Даша Ульянова и Макс Михайлюк на финале
Даша Ульянова і Макс Михайлюк на фіналі

Але все ж останні надії відданих фанатів “Холостяка” випарувалися разом з новинами від Макса і Даші — кожен з них вже встиг знайти свою другу половинку, проте не в особі один одного.

Макс закрутив роман з українською моделлю Дариною Хлистун. Пара була помічена на спільному відпочинку в Одесі.

Незабаром після цієї новини про свого коханого розповіла і обраниця Михайлюка на шоу — Даша Ульянова. 23-річна гімнастка і спортсменка закрутила роман з чоловіком, який на 20 років старше.

За словами дівчини, вони познайомилися в компанії. Різниці у віці вона не відчуває абсолютно, навпаки, Даша відчуває себе на рівних зі своїм чоловіком, вони часто сміються і жартують один над одним.

Ім’я та особистість свого коханого Ульянова поки не розсекречує. Відомо, що вони разом трохи більше місяця. Раніше 43-річний обранець Даші був одружений, але чи є у нього діти від попередніх стосунків, вона поки не з’ясувала.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.