Івлеева стріляла з автомата Калашникова по Елджею: з Днем народження, коханий!

Молода зоряна сім'я Івлєвої і Елджея любить з'являтися на публіці, і привертати увагу фанатів ексцентричними витівками.

У День народження Елджея не обійшлося без фокусів і витівок. Блогерша і його дружина Настя Івлеева показала своє вміння стріляти з автомата. Так вона привітала свого коханого. Відео даного заходу з’явилася в Інстаграм.

Івлеева стріляє з “Калаша”

Івлеева стріляє з "Калаша"
Івлеева стріляє з “Калаша”

Як написала Настя у своєму Інстаграмі: “З днем народження тебе, моя любов! Ми вище всіх земних турбот, переживань, засуджень, правил і того “як треба”! Ми – це окрема Планета! Планета під назвою – довіра, легкість , впевненість, підтримка, таємниця, дружба, пристрасть, сім’я і віра один в одного. Нас не зрозуміти, за нами не наздогнати! Люблю назавжди! Пам’ятай, що ти самий талановитий хлопець на моїй пам’яті, ти можеш більше … куди більше і ти ще раз **** ш! Твоя бомбіта”. Під цими словами зоряна блогерша і телеведуча опублікувала відео зі святкування “паперового” весілля пари.

Вечірка з приводу річниці весілля навела в мережі досить хороший ажіотаж. Шанувальники і хейтери буквально накинулися на Анастасію, і почали звинувачувати її в тому, що вона показушніца, їй важливий тільки хайп, і вона веде себе трохи неадекватно. Деякі навіть радили здатися психіатра.

Очевидно, після таких зауважень зірка повинна вести себе скромніше, але це явно не про Настю.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!