Хто буде суддями шоу “Танці з зірками”: стало відомо ім’я другого члена журі

Вже цієї осені на телеканалі "1+1" стартує новий сезон танцювального шоу. Творці зовсім скоро оголосять імена учасників, а поки що представники каналу продовжують розкривати особистості членів журі.

Телеканал “1+ 1” ще на початку літа оголосив про старт підготовки нового сезону шоу “Танці з зірками”. Творці вирішили “порадитися” у соціальних мережах з глядачами щодо нового складу зіркових учасників. Також відомо, що вже влітку почався кастинг професійних танцюристів, які складуть на паркеті пари представникам української естради, кіно і телебачення.

Поки в Мережі тривають дискусії щодо зіркового складу шоу, творці починають представляти склад журі четвертого сезону “Танцюють всі”.

Першою “зізналася” Катерина Кухар. В ефірі програми “Сніданок з 1+1” балерина розсекретила інформацію про те, що вона знову буде судити своїх колег і їхні зіркові пари на паркеті.

Через кілька днів стало відомим ім’я ще одного члена журі — ним став незмінний учасник суддівського складу “Танців” Влад Яма. Він уже четвертий раз сяде за стіл оцінювати “па” українських селебріті.

Влад Яма и Наташа Могилевская в качестве участников "Танців з зірками", 2006 год
Влад Яма та Наталя Могилевська в якості учасників “Танців з зірками”, 2006 год

На шоу у Влада стався справжній кар’єрний ріст. Вперше Яма взяв участь в “Танці з зірками” ще в 2006 році. Тоді він був в якості учасника і склав пару Наталі Могилевській.

Наталя і Влад зайняли тоді друге місце і отримали срібло, а для самого хореографа це шоу стало квитком в шоу-бізнесовий світ України. Зараз Яма є одним з найвідоміших і затребуваних танцюристів України.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.