Лобода в бікіні: звідки така фігура? Співачка показала фото з райського курорту

Світлана Лобода - одна з тих зірок, хто не соромиться показати себе в пікантних нарядах, адже активно стежить за своєю фігурою.

Тому шанувальники Лободи нерідко задовольняються її відвертими знімками з соціальної мережі. Цього разу вона не тільки показала стрункі ноги і апетитні стегна, а й змусила пускати слину на соковиті сідниці. Причиною нового обговорення стали знімки в бікіні, зроблені на райському курорті.

Лобода позує в бикині: фотограф пускає слину

Лобода позує в бікіні
Лобода позує в бікіні

Свєта Лобода – знаменита українська поп-виконавиця. Останні кілька років вона живе на дві країни – активно розвиває свою діяльність як в Україні, так і в Росії. Її нерідко можна помітити на популярних світових курортах, адже виконавиця чимало заробляє для того, щоб дозволити собі жити красиво.

Не дивлячись на щільний графік і виховання маленької дитини, Світлана ще й встигає стежити за собою. Відмінний приклад цього – її тонка талія і струнка фігура, яка не зіпсувалася навіть після пологів.

Зараз артистка опублікувала фото, де вона в чорному міні-бікіні показує всю свою красу на фоні блакитної водички. Очевидно, кадр був зроблений на одному з островів.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.