Кіркоров зійшов з розуму: не впізнає власного сина

Філіп Кіркоров - одна з тих знаменитостей вітчизняної естради, яку роки тільки фарбують. Однак не обходиться без казусів.

У своєму Інстаграмі співак опублікував відео, на якому він звертається до дитини і кличе його по імені “Мартін”. Дитина не відгукується, а виявилося, що він просто звернувся не до свого сина. Це все відбувається на іподромі, куди Філіп Бедросович часто водить своїх дітей на тренування.

Філіп Кіркоров сплутав чужого сина зі своїм

Неприємний інцидент стався на іподромі, коли дитина була на занятті кінним спортом. Туди співак регулярно водить своїх дітей Мартіна-Крістіна і Аллу-Вікторію.

Філіп Кіркоров сплутав чужого сина зі своїм
Філіп Кіркоров сплутав чужого сина зі своїм

Кіркоров у своєму відеоролику зазначив, що недавно йому подарували коня. Судячи зі слів і емоцій короля поп-музики, він був цьому надзвичайно радий. На цих словах він фокусує зйомку на хлопчика, який сидить на коні, і повернутий спиною.

Філіп починає кликати його “Мартін! Мартін! “, але хлопчик не відгукувався. Навіть після криків знаменитості так званий син теж не обернувся. А ось коли жінка поруч назвала хлопчика Дімою, він відгукнувся.

Як виявилося, просто у сина Кіркорова і цього хлопчика був однаковий колір каски, тому Філіп Бедросович і сплутав їх.

У фанатів виникло багато питань. Головним з них було те, як почуває себе Філіп Кіркоров. Адже ніхто не вірить, що просто так перебуваючи на відносно невеликій відстані можна переплутати свою дитину з чужою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.