Вєрка Сердючка йде в політику: “Шалено щасливий, що …”

Останнім часом дуже багато зірок шоу-бізнесу пробують себе в політичних рядах.

Ця мода пішла ще з минулого року, коли звичайний комік Володимир Зеленський пішов в президенти України, і переміг. За ним до Верховної Ради пішов фронтмен групи “Океан Ельз” Святослав Вакарчук. Однак не всі колеги по сцені підтримують таке рішення. Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом “Вєрка Сердючка” висловив свою думку з цього приводу.

За словами співака, в політику йдуть тільки три типи людей

Як вважає Андрій Данилко, його екс-колега Святослав Вакарчук зробив вкрай неправильний крок. Вєрка Сердючка розповіла, що не розуміє суті того, що Вакарчук пішов у Верховну Раду.

Данилко поділився думкою про Вакарчука в політиці
Данилко поділився думкою про Вакарчука в політиці

Андрій Данилко висловив припущення про те, які цілі міг переслідувати Вакарчук, коли вирішив спробувати свої сили на політичній ниві:

«Я не знаю, навіщо В’ячеслав взагалі пішов в політику. Тим більше, у нього вже був політичний досвід », – стверджує Данилко.

Однак колегу не критикує, а сподівається на те, що всі цілі і завдання будуть досягнуті, а зусилля – виправдані. Сам же артист запевняє, що в політику не піде.

На думку Андрія Данилка, в політику йдуть тільки три типи людей: наївні, дурні або ті, хто думають про великі гроші.

«Хочеться вірити, що Слава, створюючи партію, був просто наївною людиною», – підкреслює шоумен.

Андрій каже, що він на своєму місці, і вважає своїм обов’язком розвиватися в творчому напрямку, радуючи публікую і постійних багаторічних фанатів.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?