Хто з “Не родись красивою” працює в стрипклубі? Відверта правда про зірку

Серіал "Не родись красивою" - справжнє надбання вітчизняного кінематографа, адже став популярним, і знайшов свого глядача серед різних вікових груп.

Актори, раніше невідомі в межах країни, знайшли своїх кумирів, славу, визнання. Багато з них стали легендарними, однак мало хто знає як склалося їхнє життя після зйомок, і що було до. Одна з героїнь – Юлія Такшина, яка зіграла роль секретарки Вікі, розповіла, як працювала в стрипклубі.

На честь 40-річчя пропонуємо згадати цікаві подробиці з життя актриси

Віка з Не родись красивою була стриптизеркою
Віка з Не родись красивою була стриптизеркою

Свою кар’єру на ТБ Юля почала ще в юності, коли потрапила на місцевий канал, і зробила кілька сюжетів в якості журналіста. Наступна мрія дівчини – вступити в МДУ і закінчити його. Поступити вийшло, а закінчити – немає. Провчившись півтора року, Такшина зрозуміла, що це не її. На той час вона вже була артисткою балету Газманова, тому вибір був очевидний – сцена покликала, Юля покинула навчання і пішла.

Після закінчення гастролей потрібно було рухатися далі, шукати роботу, і ось підвернулася відмінна можливість – попрацювати моделлю у самого Звєрєва. Після цього і прийшла легендарна роль, яка прославила Юлю, вірніше тоді вже Віку на всю країну – образ секретарки Віки Клочкової в серіалі “Не родись красивою”. Дівчина так боялася застрягти в цьому образі, що відразу ж почала брати в роботу інші ролі. Потім її побачили вже в інших амплуа в картинах “Колишня”, “Парі на любов” і “Партизани”.

Однак зйомки “Не родись красивою ” стали доленосними не тільки тому що дали їй неабиякий успіх, а й тому що там вона знайшла свою любов – Григорія Антипенко. У 2007 році у них народився спільна дитина – син Ваня, а в 2009 сім’я поповнилася сином Федором. Однак шлюбу не судилося бути довгим, і через 6 років пара оголосила про розлучення.

Тоді у Юлі почалися непрості часи – їй стали нагадувати про те, що в більш молодому віці вона танцювала, і на обкладинки чоловічих журналів не раз потрапляли її пікантні фото на жердині.

Як запевняє Такшина – пілон і танці в клубі в минулому.

Зараз вона продовжує будувати успішну кар’єру зі своїми дітьми і мріє про весілля. Однак обранця поки або немає, або його активно приховують.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.