Найбільші груди України (ФОТО): Міла Кузнєцова стала новою рекордсменкою

13 розмір грудей від природи - велика рідкість. Володарка таких пишних форм з України навіть потрапила в книгу рекордів.

Міла Кузнєцова – Міс Всесвіт в категорії “Плюс сайз”, блогерка і популярна українська модель. Вона відома своїми ну дуже вже виразними формами. І ось днями вона перемогла в номінації “Найбільші жіночі натуральні груди”.

13 розмір – гордість України

Мешканка Полтавської області прославилася на всю країну і далеко за її межами. 9 липня вручення сертифікату про занесення в книгу рекордів відбулося в українській столиці – Києві.

13 розмір - гордість України
13 розмір – гордість України

Заявку на фіксацію рекорду Міла подала сама, своїми формами пишається, і вважає, що про них повинні дізнатися якомога більше людей.

Перед врученням сертифікату Кузнєцова пройшла обов’язкове незалежне медичне обстеження, яке підтвердило – бюст дійсно справжній.

“Новий рекорд є! Обхват грудей 135,5 см! “, – оповістила керівниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова

Похвалилася своїм досягненням Міла і в своєму Інстаграм-блозі. Відзначимо, за попередньою інформацією обхват бюста був 128 сентиментів. Однак на офіційному вимірі показало 135,5 см. Такого показника в Україні і сусідніх країнах ще не було, тому Міла точно увійде в історію.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.