Що стало з акторами серіалу «Не родись вродливою»: Пушкарьова, Жданов, Клочкова та інші

15 років тому на екрани центральних телеканалів вийшов серіал під назвою "Не родись красивою". Його буквально з перших серій полюбили, як і його героїв.

На честь п’ятнадцятої річниці серіалу і дня народження однієї з його головних героїнь, Неллі Уварової, розповідаємо про те, як змінилося життя героїв за ці роки.

Дурнушка Катя Пушкарьова

Поганенька Катя Пушкарьова
Дурнушка Катя Пушкарьова

Зворушлива історія головної героїні Каті привернула мільйони глядачів, і подарувала Неллі величезну популярність. На зйомках вона зустріла свого майбутнього чоловіка – Сергія Пікалова. Він був співрежисером картини.

Пара не надавала особливого розголосу їхньому роману, і одружилися вони далеко від об’єктивів телекамер. Однак зворушлива історія тривала недовго – незабаром пара розпалася через ревнощі з боку Сергія. Ревнощі були цілком виправдані, адже Неллі на той час вже була досить знаменитою, справжньою “фатальною жінкою”. Встигла проявити себе в культових картинах «Адаптація», «М + Ж», «Бумер», «Атлантида».

Андрій Жданов – Григорій Антипенко

Андрій Жданов - Григорій Антипенко
Андрій Жданов – Григорій Антипенко

У серіалі директор перспективної компанії закохався в свою не надто привабливу секретарку Катю, “бортанув” симпатичнішу Віку. А ось в житті все було зовсім по-іншому – Юлія Такшина, яка грала роль Віки, і стала його дружиною. Пара завела двох дітей, проте в 2012 році розпалася. Зараз Антипенко холостяк.

Вікторія Клочкова – Юлія Такшина: актриса і модель нарозхват

 "Вікторія

Як вже відомо, шлюб з Антипенко не склався, зате кар’єра пішла вгору. Серед великих проектів з її участю «Таємне місто» і «Кухня».

У своєму інтерв’ю Такшина одного разу розповіла, що про культовому серіалі в неї найтепліші спогади:

«Про кого ні скажи – тільки тепло. Це як члени твоєї родини: ти радий цих людей бачити завжди », – говорить знаменитість.

Кіра Воропаєва – Ольга Ломоносова: божевільний трудоголік

Кіра Воропаєва - Ольга Ломоносова
Кіра Воропаєва – Ольга Ломоносова

Ломоносова вийшла заміж за режисера Павла Сафонова, і народила йому трьох прекрасних дітей – дочок Варю і Сашу, і сина Федю.

За 15 років взяла участь в більш ніж 50 проектах, серед яких «9 місяців», «Чізкейк», «Звіробій».

Роман Малиновський – Петро Красилов: зразковий сім’янин

Роман Малиновський - Петро Красилів
Роман Малиновський – Петро Красилов

В “Не родись красивою” він зіграв легковажного бабія, а ось в житті він зразковий сім’янин. Хоча варто відзначити, що прийшов він на знімальний майданчик вже прославилися роллю в «Бідній Насті». Петро одружений на актрисі Ірині Шебеко, яка народила йому дочку Олександру. У актора є син від першого шлюбу.

Микола Зорькін – Артем Семакін: завидний наречений

«Ботанік» в житті – повна протилежність. Після екранізації серіалу кар’єра почала стрімко поліпшуватися, а шанувальниці пішли з усіх боків. Однак сім’ї побудувати так і не вдалося.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.