Ведучий «Холостяка» Григорій Решетник втретє стане батьком: ще одна багатодітна сім’я

Телеведучий Григорій Решетніек розповів, що вони з дружиною Христиною в очікуванні третьої дитини.

Григорій Решетник – справжній знавець і експерт в питаннях романтики, відносин та любові. Не дивно, адже він уже більше восьми років спостерігає за формуванням пар на шоу «Холостяк», ведучим якого він і є.

Багато учасниць самого романтичного шоу України нерідко загравали і з Григорієм, проте він ніколи не відповідає взаємністю навіть найбільш наполегливим і ініціативним красуням.

Вся справа в тому, що Решетник вже десять років полягає в щасливому шлюбі з дружиною на ім’я Христина. Пара виховує двох синів Івана та Дмитра. До слова, перша вагітність його дружини припала якраз на час зйомок одного з перших сезонів «Холостяка» в 2013 році. А вже навесні 2013-го народився старший Ваня.

І ось, влітку 2020 року, 36-річний телеведучий повідомив, що знову готується стати батьком. Третього малюка Христина і Григорій чекають ближче до зими. Поки що стать майбутньої дитини і всі деталі пара не розголошує і тримає в секреті.

Таким чином, 2020 ий можна назвати роком справжнього бебі-буму в українському шоу-бізнесі. Нагадаємо, що народження дітей в цьому році чекають співачка Альоша з чоловіком Тарасом Тополею, співачка Світлана Тарабарова, а кілька тижнів тому мамою вдруге стала переможниця «Євробачення 2016» Джамала.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.