Єфремов не винен, він був пасажиром: нова версія захисту у справі смертельної ДТП

Захист Михайла Єфремова стверджує - не факт, що актор сидів за кермом. Цілком ймовірно, що він був в своєму автомобілі в якості пасажира, і провину на нього вішають даремно.

Про те, що відомий російський актор міг не скоювати злочин, активно почали заявляти РосЗМІ. Судовий розгляд ще триває, і остаточного вердикту суддів ще немає, але за всіма параметрами очевидно – Єфремов винен. Хоча сам актор не налаштований нести відповідальність, і активно заперечує свою провину.

Єфремова не було за кермом в момент зіткнення

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

У шоу Андрія Малахова на центральному телеканалі відео моменту зіткнення і ролики з місця аварії показали з нового ракурсу. Там видно, що Михайло не сидів за кермом автомобіля, коли той виїхав на зустрічну смугу. Більш того, чітко видно, що той був пасажиром.

Однак посилатися вирішили не на загальну картину злочину і показання свідків, а на деталі – кросівки. Як сказав фахівець з кримінальних розслідуваннь, якого запросили коментувати дану ситуацію:

“Ми бачимо кросівок. Ми бачимо, у що був взутий шановний нами актор. Можна припустити, що це одні і ті ж кросівки”, – уточнив експерт по праву.

Він також зауважив, що сотні аварій, в яких немає відеозапису моменту зіткнення, так і доводиться розкривати – по дрібницях.

Однак всю відповідальність все ж покладають нема на цей відеоролик, а на експертизи, які будуть проводити і вже провели правоохоронні органи.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.