Хотіла на сцену, а покликали в баню: Анастасія Волочкова розповіла, як живе на карантині

Анастасія Волочкова в своєму особистому блозі розповіла, як пережила період самоізоляції і поділилася новою серією домашніх фото з незвичайними подарунками.

Колись популярна і затребувана балерина Анастасія Волочкова зараз скоріше може назвати себе Instagram-блогером, ніж професійною танцівницею. Вона досить активно веде свої соціальні, в яких надає своє життя і ділиться думками.

Однак часом публікації і фотографії балерини стають предметом для насмішок з боку громадськості. За останні роки Анастасія втратила свою колишню граціозність і витонченість.

Як розповідала її колишня подруга, телеведуча Дана Борисова, в одному з інтерв’ю, Волочкова зараз захоплюється алкоголем і відмовляється приймати свою залежність. До слова, 15-річна дочка балерини зараз живе окремо від мами, зі своїм батьком – бізнесменом Ігорем Вдовіним.

Відомо, що колишню прийму Великого театру з ганьбою вигнали з улюбленої роботи. Анастасія часто пропускала репетиції і загулівала на світських тусовках російського бомонду. Після звільнення кар’єра Волочкової пішла на спад.

Тим не менш, вона продовжує тренуватися. Як розповіла Анастасія, у неї біля будинку є балетний зал, а в самому будинку невеликий театр. Балерина любить проводити час у своєму маєтку і рідко виїжджає в місто по можливості. Тому вона практично не відчула карантину. Єдине, чого їй не вистачало – виступів перед глядачами. Волочкову іноді запрошують на корпоративи або на невеликі приватні виступи.

У своєму маєтку Анастасія любить приймати гостей. На своєму новому фото вона як раз позує з подарунком від одного з них – віником для лазні. «І з такими дарами до мене приїжджають», – зазначила вона.

Фото с Instagram Анастасии Волочковой
Фото з Instagram Анастасії Волочкової

Нагадаємо, що Волочкова живе і зустрічається з невідомим чоловіком. У січні 2020 року вона має оголосила, що планує з улюбленим весілля.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.