Влад Яма відсвяткував свій день народження: дружина хореографа зворушливо привітала чоловіка

Десятого липня Влад Яма відзначає свій 38-ий день народження. Свято український хореограф провів в колі улюбленої дружини і сина

Український танцівник і хореограф Влад Яма став відомий в 2006 році, коли він взяв участь в першому сезоні «Танців із зірками» в парі з Наталією Могилевською. Тоді вони посіли друге місце, а сам Яма знайшов свою армію фанатів і шанувальників.

Через дев’ять років після свого першого ефіру Влад вже сидів в журі «Танців з зірками», після перезапуску шоу. За цей час він встиг посидіти за столом суддівським столом на «Україна має талант», «Танцюють всі» та інших шоу. Яму також запрошують на різні фотосесії, майстер-класи та конкурси.

Зумів хореограф побудувати не тільки успішну кар’єру, але і щасливе особисте життя. У 2015-му він одружився на своїй колезі, танцівниці Ліліані, яка народила йому сина Леона.

Саме дружина стала першою, хто привітав коханого чоловіка з днем народження. Ліліана в своєму особистому блозі поділилася фотографією Ями і жартівливо підписала її: «З Днем народження! Люблю твою щасливу мордочку! »

Влад Яма
Влад Яма

За фотографіями, якими пара ділилася в цей день, стало відомо, що подружжя вирушило в невелику подорож, а по дорозі влаштували собі невелику фотосесію в подсолнухах.

Також за день до цього Ліліана розповіла, що вони з чоловіком і сином провели сімейну тиждень у Львові, де багато гуляли разом і знайомилися зі стародавніми вуличками старовинного міста.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.