Син Михайла Єфремова Микита показав свою кохану і розповів, як проводить з нею вихідні

Старший син Михайла Єфремова Микита вже більше року зустрічається з телеведучою Марією Іваковой. Разом з нею він відправився в подорож Алтайським краєм.

32-річний актор Микита Єфремов в одному з останніх інтерв’ю зізнався, що зараз знаходиться в глибокій депресії після ДТП, яке влаштував його батько. Нагадаємо, що Михайло Єфремов на початку червня сів п’яним за кермо і став винуватцем смертельної аварії. Зараз актор перебуває під слідством і чекає суду.

Його син Микита відвідував батька і лише пару раз виходив на зв’язок із засобами масової інформації. Через три тижні після трагедії він опублікував свій перший пост в соціальних мережах, в якому написав, що щиро співчуває родині загиблого, а свого батька бажає мужності пережити все це.

Трохи пізніше Микита розповів журналістам, що відвідує психолога і групи підтримки. Як видно по його особистому блогу, пережити депресію йому допомагаємо його кохана Марія Івакова.

Никита Ефремов и Мария Ивакова
Микита Єфремов і Марія Івакова

Дівчина забрала актора в подорож, адже вона в цій справі – справжній професіонал. Марія – ведуча телепрограми «Орел і решка. Шопінг »- вона відвідала багато країн і міст.

Разом з Микитою Івакова зараз досліджує Алтайський край. Закохані поділилися знімками, які вони зробили в долині річки Чулишман. Микита розповів, що вони пропливли на катері 70 кілометрів по Телецькому озера, а після 2,5 години йшли по грунтовій дорозі.

Фото с Instagram Никты
Фото з Instagram Нікти

У похід пара пішла разом з друзями. Зараз Микита насолоджується видами природи з коханою і максимально абстрагується від всіх проблем, які чекають його в Москві.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.